Restaurace, hotely a nákupy | 987 Design Prague Hotel | Senovážné náměstí - Praha 1

Nechte si zasílat novinky z pražských ulic

Zadejte váš email

Moderní hotel v avantgardním stylu

987 Prague Hotel je čtyřhvězdičkový hotel v centru Prahy. 

Hlavní Nádraží a Václavské náměstí jsou vzdáleny pouze 2 minuty od hotelu.
 
V bezprostřední blízkosti se nacházejí historické památky jako Staroměstké náměstí, Obecní dům,  Prašná brána, Karlův most a  Židovský hřbitov
 
O našem designu:
Nový styl hotelu byl navržen dle vkusu současné doby pro moderního člověka.
Hlavním cílem je předat zkušenost, avantgardní styl a důvěryhodnost. Záměrem řetezce hotelu 987 je vysoká konkurenceschopnost pokud jde o moderní vybavení.
Zajišťuje vysoký standard a drží krok s dobou nových trendů. Charasteristickým znakem je péče o zákazníka a lidský přístup.
 
Poloha hotelu se nachází v okouzlující části historického centra Prahy, 987 Prague hotel je odvážnou a smělou verzí v urbanistickém stylu.
 
Elegantní, duchaplný a sofistikovaný Gca Architects design je vynikající střet vlivů, které se mísí s vitalitou, energií a kouzlem hotelu.
 
Jedinečný prvek interaktivního světla v hostovských pokojích povzbuzuje každého hosta k zosobnění individuálního prostoru.
Budova současného hotelu byla postavena počátkem 19. století jako bytový dům centra Prahy.

Kontakt

  • 987 Design Prague Hotel
  • Ulice: Senovážné náměstí 15/987
  • PSČ: 110 00
  • Město: Praha 1

Kde nás najdete



Chcete webové stránky, které budou na Google na předních místech?

Už to bude skoro 20 let co vytváříme, prodáváme nebo pronajímáme webové stránky PublicMC a internetové obchody ShopMC. Velkou výhodou pro naše klienty je, že každý web podporujeme na více jak 100 portálech díky mediální divizi MediaMC.

Stačí pouze kliknout na odkaz níže a zašleme Vám vše potřebné. Nasazení webu je ZDARMA pro všechny firmy sídlící na této adrese.

Mám zájem o více informací, zcela nezávazně, o možnostech získat webové stránky, které nezapadnou v žádném vyhledávači (Google, Seznam, Yahoo...) a dostanou se na přední místa bez větších potíží a dalších investic.